SIMA Keukens - Wout van Galen

Geschiedenis

SIMA Installatietechniek is in 1993 ontstaan nadat Martin Hennink had besloten om een jaar na het overlijden van zijn vader uit het gelijknamige installatiebedrijf te stappen. Hij begon samen met zijn vrouw een nieuw bedrijf. De naam SIMA Installatietechniek is dan ook een afkorting van Simone en Martin. Simone deed het administratieve gedeelte en Martin het opnemen van offertes en de uitvoering.

SIMA is direct goed van start gegaan en het bedrijf heeft inmiddels een zeer goede naam opgebouwd en heeft momenteel meer dan 25 medewerkers. Vanaf het begin is altijd het belangrijkste geweest open en op een eerlijke manier zaken te doen. Een tevreden klant is het beste resultaat en dan komt de rest van zelf. De meeste medewerkers bij SIMA werken er al heel lang waardoor er een enorm “WIJ VAN SIMA" gevoel heerst. Als je bij SIMA werkt vinden wij het erg belangrijk dat je dat met veel plezier doet. Dat vertaalt zich vanzelf weer in goede inzet en goede service richting de klant.

Inmiddels heeft SIMA een zeer groot aantal vaste klanten in haar bestand.
"Meer dan 13.000 klanten zegt genoeg over onze kwaliteit en service" Het blijft voor ons een uitdaging om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. SIMA blijft groeien op een goede en rustige manier waarbij de ontwikkeling van het bedrijf en de medewerkers nauwlettend in de gaten wordt gehouden.